Samsunspor YEPAŞ’ın Destek Taraftar Kampanyası İle Sahaya İniyor

31.07.2017

1.9 milyon abonesi olan YEPAŞ, Samsunspor’a destek kampanyası başlattı.‘Samsunspor Taraftar Paketi Kampanyası’ ile yıllık 2.400 kWh yani aylık 82 TL’lik elektrik tüketimi olan serbest tüketici müşterileri Samsunspor’a destek verecek.

Samsun Tekkeköy’de inşası tamamlanan 19 Mayıs Stadyumu açılış maçı ile birlikte sezonu açacak olan Samsunspor YEPAŞ Taraftar Paketi Kampanyası ile tanışıyor. YEPAŞ serbest tüketicilere yönelik bu kampanyası ile birlikte milyonlarca futbolseverlerin heyecanına ortak olmayı ve destek yaratmayı amaçlıyor.

YEPAŞ’TAN SAMSUNSPOR’A TAM DESTEK

1,9 milyona yakın abonenin elektrik tedarikçisi YEPAŞ, mesken tüketimi yapan bireysel müşterilerinden, yüksek tüketimli sanayi kuruluşlarından, büyük ölçekli ticarethane abonelerine kadar geniş bir müşteri yelpazesine elektrik tedarik hizmeti vermektedir.
Bölgesinden başlayarak ulusal anlamda ekonomik, sosyal, çevresel ve etik değerler konularında; müşteri odaklı hizmet veren, genç, dinamik, tecrübeli kadrosuyla günden güne büyüyen, yeniliklere açık, çevreye saygılı hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet veren YEPAŞ, Samsunspor’a destek kampanyası ile bir kez daha örnek ve öncü şirket olma hedefini ortaya koydu.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından 2017 senesinde belirlenen son serbest tüketici limiti yıllık 2400 kWh’dir ve aylık ortalama yaklaşık 82 TL’lik faturaya karşılık gelmektedir. Serbest Tüketici niteliğine sahip, tek zamanlı Mesken ve Ticarethane aboneleri Samsunspor Taraftar Paketi Kampanyasından yararlanabilir. Bu kampanyadan yararlanan Serbest Tüketiciler 24 ay boyunca elektrik faturalarından elde edilecek olan indirimi kampanya süresince Samsunspor’a aktarılacaklar.

SAMSUNSPORUN HEYECANINA ORTAK OLUYORUZ

YEPAŞ Satış ve Pazarlama Koordinatörü Arif AKŞAM, ‘YEPAŞ Taraftar Paketi Kampanyası’ ile birlikte Samsunspor’u destekleyen milyonların heyecanına ortak olmayı amaçladıklarını dile getirdi. ‘Bu kapsamda kampanyamızdan yararlanan müşterilerimiz aynı zamanda YEPAŞ N-Kolay Hizmet Noktalarından Samsunspor resmi ürünü olan formalardan satın alabilirler’ dedi. Bu uygulamanın sektördeki tüketici uygulamalarında bir ilk olduğunun altını çizdi.

Arif AKŞAM, ‘Samsunspor YEPAŞ Taraftar Paketi Kampanyasını seçenler, kampanya süresi olan 24 ay boyunca elektrik faturaları ile Samsunspor’a düzenli ve sürekli bir gelir sağlayabileceklerdir. Bunun yanı sıra Samsun genelinde 10 ilçede bulunan YEPAŞ N-Kolay Hizmet Noktalarımız da satışına başlayacağımız Samsunspor yeni sezon formaları ile de Kulübümüze fayda sağlamayı amaçlıyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Samsunspor Taraftar Paketi Kampanyası’na katılım sağlamak için YEPAŞ’ın 444 55 23 Çağrı Merkezi numarasını hemen arayabilir, ya da size en yakın YEPAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezimize gelerek başvuru yapabilirsiniz.